SE FILM OM VÅRE CHODSKY PES 🤩 : 

https://www.youtube.com/watch?v=spvZAFzonkc&t=220s&ab_channel=MonitaPettersen 

🤩🤩🤩🤩

 

 

Chodsky Pes

Lena Solberg/ Kennel FunToRun (rasene Chodsky Pes, Shetland Sheepdog og Miniature American Sheperd) startet "Breeder Team" i samarbeid Elisabeth Vangsnes/ Kennel SheltieFun (rasene Shetland Sheepdog og Miniature American Sheperd) i 2015 🙂 Etter det har det kommet mange dyktige folk inn i samarbeidet, se på "vårt samarbeid" for mer informasjon 🙂

Tanken bak samarbeidet mellom våre kenneler og enkeltpersoner på tvers av raser, er at vi skal dele vår kunnskap og erfaring for å utvikle oss til å bli bedre. Vi har en del av de samme intensjonene og målene med vår avl, samtidig som vi har ulik erfaring som vi kan bruke til å gjøre hverandre til bedre oppdrettere.

Vi driver oppdrett av Chodsky Pes, Chodsky Pes er en ny rase i Norge, det er en rase som har flotte brukshundegenskaper, i tillegg til å være den perfekte familiehund. 

 

Følgende punkter er sentrale i vårt avlsarbeid:

 

  • Fokus på både mentalitet, helse og eksteriør for å få frem gode eksemplarer av rasene. Målet er å få frem friske hunder som er arbeidsvillige, sosiale, miljøsterke og mentalt sterke. Dette er egenskaper som gjør hundene til supre turkamerater og familiehunder, men også meget godt egnet i bruks og ulike hundesporter!

  • Finne den riktige kombinasjonen av tispe og hannhund.

  • Finne den rette valpen til den enkelte valpekjøperen, for det er ingen tvil, de er forskjellig laget.

  • Sosialisering de 8 første ukene. Vi er veldig opptatt av hva vi som oppdrettere kan bidra med, hvilke erfaringer vi kan gi valpene for gi både valp og valpekjøper ett best mulig utgangspunkt.

  • Følge opp valpekjøpere etter behov. Vi vil ikke være kenneler som gir fra oss valpen og lar valpekjøper stå på egenhånd.

 

Les mer om vårt avlsarbeid under fanen «Vår avl»

Kontaktinfo finnes under fanen «Kontakt oss»

Sammen blir vi bedre 🙂